Møt rollefigurene våre

I år introduserer vi nye rollefigurer i barnehagen. Rollefigurene har hovedfokus på sosial kompetanse og er opptatt av at alle skal være gode med hverandre, alle skal få være med å leke og alle skal ha det skikkelig gøy i barnehagen!

 Mormor er en kjempesnill, gammel dame. Verdens snilleste faktisk. Alle er veldig glad i mormor, og mormor er glad i alle hun også. Hun har mange spennende historier å fortelle, både fra gamledager og fra reiser hun har vært på i senere tid. Hun har alltid med seg fotoalbumet sitt, og der samler hun på minner fra alle opplevelsene sine.
 Onkel Kåre er lillebroren til mormor. Han er en tøysekopp som alltid har noe spennende i veska si. Han er mye ute og reiser, og har bestandig med seg gave til Rose, og noen ganger til barna i barnehagen. Han kan mye om forskjellige land, og liker å vise bilder til barna. Han går ingen plasser uten gitaren sin, så når onkel Kåre er i nærheten er det alltid rom for en trall.

Lille Rose er skikkelig søt! Hun elsker å leke med andre, og det morsomste hun vet er å besøke barna i barnehagen. Hun leker med alle, og passer på at ingen holdes utenfor. Rose blir veldig glad når mormor og onkel Kåre kommer, for da skjer det alltid noe gøy. Det er ekstra stas når onkel Kåre har vært ute og reist, for da pleier han å ha med en gave til henne - den deler hun selvfølgelig med de andre barna - for å dele, det kan Rose.